Stehven is een initiatief van de TU/e, Fontys, Design Academy en de gemeente Eindhoven. Stehven wordt ondersteund door studenten die helpen evenementen te coördineren en organiseren. We zijn altijd op zoek naar actieve studenten, dus laat het ons weten als je onderdeel wil uitmaken van Stehven.

Team Stehven

Sander
Fillius

STEHVEN
Housing

Carlijn
Metz

STEHVEN
Marketing Manager

Mart
de Bruijn

STEHVEN
Team manager

Juliette
Klink

STEHVEN
Social Heroes

Valerie
van der Jagt

STEHVEN
Social Heroes

Marit
Hulsinga

STEHVEN

Wob
Knaap

STEHVEN

Noam
Hasak-Lowy

STEHVEN

Alex
de Bont

STEHVEN

Jeroen
van de Water

STEHVEN

Tudor
Macovei

STEHVEN

Nathan
de Pater

STEHVEN

Jelle
Balk

STEHVEN

Levi
Baruch

STEHVEN

Aya
Bergkamp

STEHVEN

Harmen
Meijer

STEHVEN

Board Stehven

Manon
Reinders-van Bakel


Na mijn studies Reclame- en Presentatietechnieken, PR-assistente en Middle-Management ben ik eerst Hoofd Logistiek geworden in de bouwsector. Later toch weer een totaal andere richting in (studeren blijft leuk!) en 12 jaar een eigen pedicure-praktijk gehad, naast mijn toenmalige baan als Office Manager. Sinds 2022 ben ik werkzaam bij de TU/e en sinds april 2023 werk ik bij de afdeling General Affaires, waar ik de staf ondersteun en o.a. onderdeel uitmaak van de commissie van StEhven.

Ludo
van Meeuwen

Board STEHVEN
Met relatief weinig middelen weten studenten fantastische evenementen te organiseren. Met een frisse blik kunnen studenten iets vooruitstrevends neerzetten dat voorbijgaan aan de al gebaande paden. Als voormalig student in Eindhoven weet Ludo dat het juist die activiteiten zijn die een stad tot een echte studentenstad laten aanvoelen. Met die blik kijkt hij mee met de voorstellen die binnenkomen. Lukt het de studenten om met hun voorstel iets verder te kijken dan hun eigen vriendengroep, opleiding en instituut? En straalt het voorstel iets verrassends en vernieuwends uit? Dan volgt al vaak een positief advies van hem voor een kleine bijdrage van Stehven om daar iets moois uit te laten ontstaan.

Eva
Jans

Board STEHVEN
In 2004 ben ik nadat ik eerst zelfstandig ondernemer was, begonnen aan de PABO in Eindhoven. Tijdens mijn studie was ik actief in de medezeggenschap en activiteitencommissie van mijn opleiding. In het tweede studiejaar werd ik ook lid van de Centrale Medezeggenschapsraad van Fontys. Het jaar dat daarop volgde stelde ik me verkiesbaar als voorzitter van de CMR en werd als eerste student in Nederland gekozen voor zo’n functie. De foto is trouwens gemaakt op de dag van mijn afstuderen.

Rob
ter Steege

Board STEHVEN
Lang geleden ben ik op een conservatorium afgestudeerd op contrabas. Dat is het instrument dat je het meest gaat missen als het niet meespeelt. Daarna ben ik musicoloog geworden en heel veel gaan praten ter compensatie. Dat doe ik nog steeds maar nu alsof het beleid is. Studeren doe ik ook weer maar vooral op een Spinet. Barokmuziek vond ik boring vroeger, nu niet meer.

Carlo
van de Weijer

Board STEHVEN
Ik wilde medicijnen of biologie gaan studeren. Maar voor huisarts ben ik te ongeduldig, voor chirurg te onhandig, en volgens mijn biologieleraar kon je met biologie alleen biologieleraar worden. Met dat uitzicht op een zichzelf in stand houdend soort is het toch maar Werktuigbouwkunde geworden, ik weet echt niet meer waarom.

Lizette
Geeris

Board STEHVEN
Na een opleiding aan de BUAS (toen nog Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer) volgde een carrière met leuke dingen als vakantie en evenementen als rode draad. Gewerkt bij een jeugdherberg en een reisbureau. Vervolgens terechtgekomen bij een Eindhovens organisatiebureau dat particuliere, bedrijfs- en publieksevenementen organiseerde. Daarna diverse functies bekleed bij de gemeente Valkenswaard, waaronder die van evenementencoördinator. Uiteindelijk ben ik beland bij Eindhoven247, een stichting die maatschappelijke diensten verzorgt die bijdragen aan een sterke positionering en gastvrije beleving van Eindhoven. Een van onze taken is de frontoffice voor de gemeente Eindhoven, onder andere door middel van het adviseren en begeleiden van evenementenorganisatoren op het gebied van vergunningen en subsidies.