Stehven is een initiatief van de TU/e, Fontys, Design Academy en de gemeente Eindhoven. Stehven wordt ondersteund door studenten die helpen evenementen te coördineren en organiseren. We zijn altijd op zoek naar actieve studenten, dus laat het ons weten als je onderdeel wil uitmaken van Stehven.

Team Stehven

Noam
Hasak-Lowy

STEHVEN

Dim
Wierenga

STEHVEN

Alex
de Bont

STEHVEN

Jeroen
van de Water

STEHVEN

Tudor
Macovei

STEHVEN

Nathan
de Pater

STEHVEN

Jelle
Balk

STEHVEN

Levi
Baruch

STEHVEN

Nelleke
Bouwmeester

STEHVEN

Suzanne
van Vliet

STEHVEN

Isabel
Leus

STEHVEN

Juliette
Klink

STEHVEN
Social Heroes

Valerie
van der Jagt

STEHVEN
Social Heroes

Imke
Bloemen

STEHVEN
Housing

Mart
de Bruijn

STEHVEN
Team Manager

Iris
van der Werf

STEHVEN
Marketing Manager

Aya
Bergkamp

STEHVEN

Adriaan
Karsmakers

STEHVEN

Harmen
Meijer

STEHVEN

Lars
de Langen

STEHVEN

Richard
van Wouw

STEHVEN
Student

Joost
van Himste

STEHVEN
Student

Want
to join
the team?

Board Stehven

Marieke
Berkvens


Valerie
Mackenbach

Board STEHVEN
Vanuit mijn studie Toerisme, naar de congreswereld en via een eigen bedrijf uiteindelijk in 2014 geland bij de TU, is wel wat mij het beste omschrijft. Veel interesses en een nieuwsgierige aard. Van alle markten thuis zullen we maar zeggen. Sinds 2016 werk ik bij General Affairs waar ik de staf ondersteun en onderdeel ben van de commissie van STEHVEN.

Eva
Jans

Board STEHVEN
In 2004 ben ik nadat ik eerst zelfstandig ondernemer was, begonnen aan de PABO in Eindhoven. Tijdens mijn studie was ik actief in de medezeggenschap en activiteitencommissie van mijn opleiding. In het tweede studiejaar werd ik ook lid van de Centrale Medezeggenschapsraad van Fontys. Het jaar dat daarop volgde stelde ik me verkiesbaar als voorzitter van de CMR en werd als eerste student in Nederland gekozen voor zo’n functie. De foto is trouwens gemaakt op de dag van mijn afstuderen.

Rob
ter Steege

Board STEHVEN
Lang geleden ben ik op een conservatorium afgestudeerd op contrabas. Dat is het instrument dat je het meest gaat missen als het niet meespeelt. Daarna ben ik musicoloog geworden en heel veel gaan praten ter compensatie. Dat doe ik nog steeds maar nu alsof het beleid is. Studeren doe ik ook weer maar vooral op een Spinet. Barokmuziek vond ik boring vroeger, nu niet meer.

Carlo
van de Weijer

Board STEHVEN
Ik wilde medicijnen of biologie gaan studeren. Maar voor huisarts ben ik te ongeduldig, voor chirurg te onhandig, en volgens mijn biologieleraar kon je met biologie alleen biologieleraar worden. Met dat uitzicht op een zichzelf in stand houdend soort is het toch maar Werktuigbouwkunde geworden, ik weet echt niet meer waarom.

Joep
Huiskamp

Board STEHVEN
Ik studeerde vanaf 1975 Filosofie en Nederlandse Taal en letterkunde aan de KU Nijmegen, met als bijvakken o.a. Geschiedenis en Amerikaanse Literatuur. Het studentenleven in het Nijmegen was in die jaren voor al gevuld met actievoeren en alternatieve cultuur. Studentenverenigingen golden als nogal fossiel. Rond het eind van mijn studietijd werkte ik als vrijwilliger en bestuurslid bij het studentenblad Tegenspraak en bij het Filmhuis Nijmegen. Daar maakte ik de filmkrant en volgde ooit een cursus als filmoperateur, maar die kennis is intussen totaal vervaagd.